There was an error in this gadget

Wednesday, December 29, 2010

yayayay !!1

Salamualaykum.......ade org ke???

hahaha
Alhamdullillah laa...
tahun ni ade rezeki aku,,,,,,
bersyukur gila aku dapat keputusan pmr yg elok,,
tu laa hadiah yg dapat aku bgi dekat mak n ayah aku
haha
adeshhh
=_=!!!

apa2 pun,,tunggu tahun 2011
adalah hari yg paling bertuah untuk aku..
amin... !!1
=_=!!

Tuesday, December 21, 2010

hari keramat aku !!

Salamualaykum....
hmm...
esok result PMR akan keluar.....
aku takut sangat,,
sebab buat masa skunk hadiah  yg mampu aku bgi kat mak n ayah aku just result aku tu laa
aku x tau laa esok dyorg akan nanges atau sedyh pasal result aku
aku dah berusaha bersungguh2
hanya skunk yg aku leh wat just tawakal kat Allah..
ya Allah
Kau permudahkan laa segala urusanku..
Amin.................

Saturday, December 18, 2010

4 hari lagi !!

salamualaykum..ade org ke?

tup tap tup tap tup tap !!!!
4 hari Lagi then keputusan PMR keluar...
adeshh
=_=!!
banyak takut
semoga aku serta kawan2 ku dapat kejayaan yang cemerlang !!!
Amin.,

Thursday, December 16, 2010

Cinta KU haNYA pAdaMU !!!

Salamualaykum...ade org ke??

CINTA ...



Setiap insan pasti tidak akan terlepas daripada mempunyai atau merasai perasaan itu,,tpi sekiranya kita tidak dapat mengawal perasaan itu,,maka perasaan itu akan mengawal kita..lalu,,,jadi laa sesuatu yang tidak diingini,,
tpi ada 1 cinta yg aku berharap aku akan memperolehnya,,,
cinta kepada ALLAH dan RasulNya..
dan sekiranya sesiapa yang ingin bercinta,,ambil laa pesanan ku ini..
 (tgk laa video dya) kat bawah..

jika aku jatuh cinta.

kaum Hawa !!!

Salamualaaykum...ade org ke?

Kepada semua kaum Hawa....
korang tau x yang kita ni sangat BERNILAI?
jadi,,jagalah diri kita sebaik mungkin,,
setiap org tidak akan terlepas dri melakukan kesilapan,,tpi x semestinyakita tidak boleh berubah,,,
oleh itu,,,berubahla,,
sesungguhnya kita masih belumterlambat!!
dan kepada wanita,,terutama aku,, 
Jadilah seorang wanita seperti permata yang berada di dalam kace yang berkilau dan sukar untuk di dapati,,
hanya orang yang benar2 sanggup sahaja yang boleh memilikinya,,(aku ade ambik sikit dri ayat Syurga Cinta)
ahak2
oleh itu,,sedarla,,,
akhir kata,,,
adeshhh !!
+_-!!

Monday, December 13, 2010

CinTA !!!

Salamualaykum....ade org ke?? =_+!!

Hari ni nak kongsi cerita pasal CINTA!!!
 haha...best2...(bagi aku je laa)
Aku bukan rasa bangga tapi ade laa sikit (sikit je)
x tahu laa tapi setiap kali ade laki yang nakmempermainkan aku,, mesti akhirnya diaorg sendiri yang tersangkut dengan aku (THAT'S NOT MY FAULT)
AN3...
tapi nak wat mcam mane,,
haha
Jadi aku bersyukur sangat pasal lau ade laki yang niat nak mempermainkan aku,,mesti x jadi,,,
Alhamdullillah....
akhir kata
Adeshhh =_=!!

pAN Cake !!

Salamualaykum..ade org ke??
kOrang taHU X CAra buat pan Cake YANG sebenarnya?
mesti ade yg cakap senangnya
bahan2 nya adalah....
tepung + air = pancake
x la..tu lempeng sebernanya...
adeshh =_=!!
bahan2 pancake sebeRNANYA X GUNA TEPUNG PUN X PA
CUME GUNA =
TELUR PUTIH (pukul dy kuat2) + krim + garam (cikit je) = pancake !!
haha... 

Sunday, December 12, 2010

Jiwa Aku kacU KE ATAU MEmang daH KAcu??!!

Salamualaykum......aDE ORG KE??

HAMPEH TOL laa ngan aku nie ....
apa nk jdi ngan aku ni?bru 15 tahun tapi haTI (CEEH WAAH) Dah mcam 2o lebih kot....
pa nak jdi??
adeshhh!!!!!
=_=!
aku harap 2011 adalah tahun yang BERTUAH bgi aku dan aku janJI AKAn berLAJAR SUngguh-sunggug (janji je,,wat x pernah pon )
huhwawa...
azAM AKU TAHUn depan (kita sebagai rakyat Malaysia kena laa awal2 an5)
No Man uNTIL SpM..
* SPM = SUSAH PUN MACAMTU /SENANG PUN MACAM TU !!
=_=!!

Thursday, December 9, 2010

Hari Yang dINanti-nANTIkan....

Salamualaykum semua.....(ade org ke?)

 Tinggal lagi 15 + 4 hari lagi keputusan PMR akan keluar,,,,X SABAR RASANYA !!! (hampeh toll laa)
aKu berharap sangat aku akan mendapat keputusan yang cemerlang !!
tu jew laa hadiah yang mampu aku berikan kepada ibu bapa ku setakat nie (kez aku x keje lagi laa x mampu nk bgi kereta MYVI kat mak aku)


harap aku x kecewakan diorg.....


Semoga aku mendapat keputusan yang cemerlang..
Amin................